977 341 293 info@vilella.pro

CONSTRUINT DES DE 1931

Compromesos amb la teva satisfacció.

L’experiència de gairebé un segle

Som una empresa constructora nascuda el 1931 a Reus dedicada a la construcció i la rehabilitació d’obres tant públiques com privades. La nostra àmplia experiència ens ha permès especialitzar-nos en un gran ventall de matèries, així com l’obra civil i edificacions públiques, la restauració de façanes, l’obra industrial o la construcció i reforma d’habitatges, entre altres.

A més, a VILELLA Empresa Constructora, oferim un servei integral i versàtil que comprèn des de la promoció i la redacció del projecte fins la realització de l’obra i posterior manteniment. D’aquesta manera, atenem a cadascuna de les parts del procés, fet que ens permet oferir una major eficiència i rendibilitat al projecte.

Vilella empresa constructora

FES REALITAT EL TEU PROJECTE A REUS

A través del nostre servei de projectes ens encarreguem de fer tots els tràmits i estudis necessaris perquè l’obra passi tots els requeriments legals.

La nostra alta especialització i professionalitat es combinen amb la innovació i evolució contínua amb l’objectiu d’assegurar un resultat d’acord a les expectatives dels nostres clients. Per a nosaltres, la confiança, la satisfacció i la fidelització dels nostres clients són la nostra prioritat. Aquests fonaments són els que ens han portat a ser una empresa sòlida i reconeguda a l’àrea del Camp de Tarragona.

vilella constructor satisfaccio clients

VOLS FER EL TEU PROJECTE REALITAT?

L'experiència i la professionalitat al teu servei. Truca'ns ara al

977 341 293

This site is registered on wpml.org as a development site.