977 341 293 info@vilella.pro

REFORMES

Reformes integrals amb garanties i experiència en el sector

Àmplia experiència en la rehabilitació d’edificis i façanes. Realitzem els treballs de manteniment i de conservació d’edificis i monuments existent. La restauració d’edificis de patrimoni històric i reformes integrals d’habitatges. El nostre servei de rehabilitació d’obra inclou un estudi previ i anàlisi de l’estat de conservació de l’edifici o infraestructura. També realitzem l’adequació d’edificis existents en matèria d’accessibilitat, supressió de barreres arquitectòniques, instal·lació d’ascensor, remuntadors d’escales, rampes etc…

Reformes Vilella Empresa Constructora Reus

Necessites més informació? Contacta amb nosaltres

Habitatges

Vols reformar la teva casa i busques una empresa de reformes integrals amb garanties i experiència en el sector? Necessites un projecte de reforma a Reus o rodalies amb un pressupost personalitzat i ajustat a les teves necessitats?

A VILELLA Empresa Constructora des de 1931 realitzant tot tipus de projectes de reformes integrals en habitatges a Reus i altres poblacions del territori.

Reformes habitatges cases Reus

Locals

Som l’empresa de reformes que estaves buscant per a la reforma completa del teu local comercial o la teva nau industrial a Reus.

A VILELLA Empresa Constructora t’escoltem, i proposem la reforma que el teu local necessita per a marcar la diferència. Tenim àmplia experiència en les reformes de locals comercials.

Estudiem la distribució dels espais per a assegurar una funcionalitat plena i treballem sobre el disseny, per a oferir-te idees innovadores i atractives que impactin en els teus clients.

reformes locals comercials Reus

Cuines i banys

T’ajudem amb la reforma del teu bany o la teva cuina perquè puguis donar-li un aspecte nou i renovat a més d’una millor funcionalitat. Facilitant-te una atenció personalitzada, mà d’obra experta, alta professionalitat i diferents alternatives que encaixin amb el teu pressupost i cobreixin les teves necessitats. Treballem amb rapidesa i amb els millors professionals de reformes per a minimitzar els temps, i que puguis gaudir al més aviat possible de la teva nova cuina, o del bany reformat dels teus somnis.

Tant si desitges fer una reforma integral i canviar la teva cuina al complet, com si desitges reformar el bany per a canviar la banyera per dutxa, comptem amb àmplia experiència en el sector, així com amb els millors professionals, per a poder oferir-te idees, materials, acabats, qualitats i la màxima garantia, buscant sempre la millor opció per a tu.

Oficines

Fem reformes en oficines aplicant conceptes que fusionen eficiència i utilitat, i integrant al mateix temps criteris d’eficiència energètica i de benestar per als ocupants.

Les instal·lacions han de ser el més eficients possible per a disminuir el cost fix que representen els consums de les màquines, equips i il·luminació.

VOLS FER EL TEU PROJECTE REALITAT?

L'experiència i la professionalitat al teu servei. Truca'ns ara al

977 341 293

This site is registered on wpml.org as a development site.